TFV8 Baby Q2 Dual Coils - SMOK

TFV8 Baby Q2 Dual Coils - SMOK

€ 15,95
Inclusief belasting

SMOK V8 Baby Q2 Dual Coils zijn geschikt voor de SMOK TFV8 Baby Beast Tank en hebben een weerstand van 0.4Ohm of 0.6Ohm.

Weerstand
Aantal

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Deze set van 5 SMOK V8 Baby Q2 Dual Coils van 0.4 Ohm en 0.6 Ohm is geschikt voor de TFV8 Baby Beast Clearomizer en
de SMOK Stick V8 Baby kit. Deze coils zijn zeer belangrijk voor het goed functioneren van uw e-sigaret.

De coils hebben een weerstand van 0.6 Ohm (20-50Watt) en 0.4 Ohm (40-80Watt) zijn van 100% organisch Japans katoen (OCC) en gemaakt van kanthal draad.
Een lagere weerstand geeft wat meer damp, maar zal ook zorgen voor een iets hoger verbruik van uw e-liquid.
Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Zorg dus dat u altijd een setje V8 Baby Q2 Dual Coils op voorraad heeft.

Tip: Laat e-liquid even goed in de coil trekken! (10-15min)

Inhoud verpakking

5x SMOK TFV8 Baby Q2 Dual Coils

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.