Atlantis clearomizer - Aspire

Atlantis clearomizer - Aspire

€ 24,95
Inclusief belasting

De Aspire Atlantis clearomizer maakt gebruik van een SUB Ohm BVC coil en is alleen te gebruiken met een geschikte SUB Ohm batterij of de Aspire ESP 30W.

Aantal
Niet op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Bent u een echte Cloud Chaser? Dan is de Aspire Atlantis clearomizer echt iets voor u. De Aspire Atlantis clearomizer heeft een zogenaamde Bottom Vertical Coil (BVC Coil), die voor enorme prestaties zorgt! De Aspire Atlantis clearomizer maakt gebruik van een SUB Ohm coil en is daardoor alleen te gebruiken met een batterij die hiervoor geschikt is.

LET OP

De Aspire Atlantis clearomizer maakt gebruik van een SUB Ohm BVC coil en is alleen te gebruiken met een geschikte SUB Ohm batterij of de Aspire ESP 30W!

Driptip

Het mondstuk van de Aspire Atlantis clearomizer mini is gemaakt van roestvrij staal en heeft een rubbere afsluitring. Deze driptip is speciaal ontworpen voor de Aspire Atlantis. U kunt uiteraard ook uw eigen favoriete driptip (510) gebruiken met de Aspire Atlantis clearomizer.

Regelbare Airflow

Net als zijn kleinere broer de Aspire Nautilus Mini clearomizer heeft de Atlantis een regelbare luchttoevoer, maar dan met een nog grotere opening. Hierdoor kunt u zelf de gewenste smaak en een een geweldige damp regelen. Deze regelbare airflow is gemakkelijk te regelen door middel van de metalen ring.

Temperature Control MOD

Heeft u een Temperature Control MOD aangeschaft en wilt u die gebruiken met een Aspire Atlantis clearomizer dan heeft u speciale coils hiervoor nodig. VaporShark Atlantis BVC Temperature Sensing Coils en de VapeOnly vAir-T Temperature Control coil zijn speciaal ontworpen voor het gebruik met een temperatuur gecontroleerd MOD.

Onderhoud van uw Aspire Atlantis clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw Aspire Atlantis clearimizer, om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbanden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw eliquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Aspire Atlantis BVC coils, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort eliquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Vergeet u niet om een extra setje Aspire Atlantis coils mee te bestellen? Deze zijn nodig voor het goed blijven werken van de clearomizer.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 3038964 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.