CE5-S-BVC clearomizer - Aspire

CE5-S-BVC clearomizer - Aspire

€ 4,95
Inclusief belasting

De Aspire CE5-S-BVC clearomizer is een luxe variant op de gewone Aspire CE5 clearomizer. De tank heeft een luxe metalen behuizing met een transparant kijkvenster om de resterende hoeveelheid e-liquid te kunnen zien.

Kleur
Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

5
4,75/5 - 4 beoordelingen

Bekijk ratings
0 1 2 3 4 3
0 1 2 3 0 1
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Voeg Review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen
Onderdelen voor dit product

De Aspire CE5-S-BVC clearomizer is een luxe variant op de 'normale' Aspire CE5. Ook deze Aspire CE5-BVC Clearomizer is voorzien van de revolutionaire BVC (Bottom Vertical Coil) coil. Deze BVC coil zorgt voor een zeer goede damp en een ongekende smaaksensatie. De tank heeft een luxe metalen behuizing met een transparant kijkvenster om de resterende hoeveelheid e-liquid te kunnen zien. De inhoud van de tank is 1,8 ml en u kunt elke gewenste 510 driptip (mondstuk) gebruiken. De Aspire CE5-S-BVC Clearomizer is verkrijgbaar in de kleuren zwart, RVS, blauw, geel, groen, paars, rood en roze.

Onderhoud van uw Aspire CE5-S-BVC clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw Aspire CE5-S-BVC clearomizer, om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbanden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Hou hievoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Aspire CE5-S-BVC clearomizer, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort e-liquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Vergeet u niet om een extra setje Aspire BVC coils (CE5 en CE5-S) mee te bestellen? Deze zijn nodig voor het goed blijven werken van de clearomizer.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:  +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
4,75/5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Mooi afgewerkt en smaakvolle damp

1 van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Zeer mooi afgewerkte clearomizer die een fantastische smaak geeft. Mijn oude clearomizer was aan vervanging toe en ben blij dat ik deze ben gaan gebruiken. Voor mij is de Aspire bvc clearomizer de beste eenvoudige clearomizer.

0 1 2 3 4
(4/5

Top clearo

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

De beste ce5 clearomizer die op dit moment te koop is! Het is een fantastisch ding met een 1,6 ohm coil werkt de ce5 perfect!!

0 1 2 3 4
(5/5

Prettige clearomizer

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Eenvoudige clearomizer die een goede volle damp geeft. Coil is eenvoudig te vervangen. Doe dit zelf na c.a. 6 x vullen. Dit om de smaak van de eliquid te behouden.

0 1 2 3 4
(5/5

Uitstekend werkende clearomizer

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Een van de fijnste clearomizers die ik nu in het bezit heb. Ik kan makkelijk mijn liquid vullen en dat is een must. Aspire is een geweldig merk!

Pagina: 1