Nautilus 2 clearomizer - Aspire

Nautilus 2 clearomizer - Aspire

€ 27,95
Inclusief belasting

Deze nieuwe, rondvormige Nautilus 2 clearomizer van Aspire heeft een tankinhoud van 2ml. Door de bottom airflow regelaar kan de luchttoevoer worden aangepast en kunt u zelf uw dampervaring bepalen. Verkrijgbaar in zwart, grijs, rood en RVS.

Kleur
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De nieuwe Aspire Nautilus 2 Clearomizer is er in twee uitvoeringen; roestvrij staal en aluminium. De ronde vormen geven de clearomizer een elegant tintje.

Top-Fill

De Nautilus 2 clearomizer heeft een Top-fill mogelijkheid wat het bijvullen van e-liquid makkelijker maakt. U kunt de clearomizer nu rechtop houden, de dop eraf draaien en uw clearomizer vullen met e-liquid. Geen gepiel meer, maar vullen zonder te knoeien.

Regelbare Airflow

De zogenaamde Base van de Aspire Nautilus 2 clearomizer heeft een regelbare luchttoevoer. Hierdoor kunt u zelf de gewenste smaak en damp regelen. Deze airflow is eenvoudig te regelen door middel van de metalen ring.

Temperature Control MOD

Heeft u een Temperature Control MOD aangeschaft en wilt u die gebruiken met een Aspire Nautilus 2 clearomizer dan heeft u speciale coils hiervoor nodig. VaporShark Nautilus BVC Temperature Sensing coils is speciaal ontworpen voor het gebruik van een TC MOD.

Onderhoud van uw Aspire Nautilus 2 Clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw Aspire Nautilus 2 clearimizer om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbranden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw eliquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Aspire BVC coils, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort eliquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Aanrader: de Nautilus 2 heeft een 510 aansluiting dus past op diverse batterijen en MOD's. Wij raden u aan om deze Nautilus 2 Clearomizer te combineren met de Eleaf iStick of de Eleaf Pico 75Watt TC batterij. Hierdoor heeft u een mooie, compacte elektronische sigaret!

Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrande smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret! Zorg dus dat u altijd een setje Aspire Nautilus 2 BVC coils op voorraad heeft.

Tip: Laat e-liquid even goed in de coil trekken na vervanging van de coil!

Inhoud verpakking Aspire Nautilus 2 clearomizer

  • 1x Nautilus 2 Clearomizer met een 0.7ohm coil
  • 1x Coil 1.8 Ohm
  • 1x Glass Tube
  • 8x Ringen
  • 1x Mondstuk
  • 1x Handleiding

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Nautilus 2 BVC coils - Aspire

€ 13,95

Deze nieuwe Aspire Nautilus 2 BVC coils van 0.7 Ohm zijn geschikt voor de Aspire Nautilus 2 Clearomizer en de Aspire Nautilus...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.