Nautilus Mini clearomizer - Aspire

Nautilus Mini clearomizer - Aspire

€ 24,95
Inclusief belasting

De Aspire Nautilus mini clearomizer is gemaakt van RVS en Pyrex glas. Standaard heeft de Aspire Nautilus mini clearomizer een zogenaamde 510 aansluiting, maar is door de meegeleverde eGo adapter ook te eenvoudig te gebruiken met een batterij met een eGo aansluiting.

Aantal
Niet op voorraad

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Aspire Nautilus mini clearomizer is gemaakt van RVS en Pyrex glas. Ook hier is weer de hoge kwaliteit terug te vinden. Standaard heeft de Aspire Nautilus mini clearomizer een zogenaamde 510 aansluiting, maar is door de meegeleverde eGo adapter ook te eenvoudig te gebruiken met een batterij met een eGo aansluiting.

Driptip

Het mondstuk van de Aspire Nautilus mini is gemaakt van roestvrij staal en heeft een rubbere afsluitring. U kunt uiteraard ook uw eigen favoriete driptip (510) gebruiken met de Aspire Nautilus mini clearomizer.

Regelbare Airflow

De zogenaamde Base van de Aspire Nautilus Mini clearomizer heeft een regelbare luchttoevoer. Hierdoor kunt u zelf de gewenste smaak en damp regelen. Deze airflow is eenvoudig te regelen door middel van de metalen ring.

Temperature Control MOD

Heeft u een Temperature Control MOD aangeschaft en wilt u die gebruiken met een Aspire Nautilus Mini clearomizer dan heeft u speciale coils hiervoor nodig. VaporShark Nautilus BVC Temperature Sensing coils is speciaal ontworpen voor het gebruik met een temperatuur gecontroleerd MOD.

Onderhoud van uw Aspire Nautilus Mini clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw Aspire Nautilus Mini clearimizer, om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbanden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw eliquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Aspire Nautilus mini BVC coils, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort eliquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Vergeet u niet om een extra setje Aspire Nautilus mini BVC coils mee te bestellen? Deze zijn nodig voor het goed blijven werken van de clearomizer.

Aanrader: wij raden u aan om deze Nautilus mini clearomizer te combineren met de Eleaf iStick. Hierdoor heeft u een mooie, compacte elektronische sigaret!

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Nautilus mini BVC coils - Aspire

€ 9,95

Deze nieuwe Aspire vertical bottom coil (BVC) is geschikt voor de Aspire Nautilus mini en de Aspire Nautilus. De Aspire vertical bottom coils...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.