Nautilus Mini Premium - Aspire

Nautilus Mini Premium - Aspire

€ 54,95
Inclusief belasting

Deze Aspire Nautilus Mini Premium is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde damper. De set bestaat o.a. uit een Nautilus mini clearomizer en een variabele voltage batterij.

Aantal
Niet op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Aspire Nautilus Mini Premium, één van de beste e-sigaretten van dit moment. De Aspire Nautilus Mini Premium Kit is geschikt voor de beginnende en gevorderde damper. Deze unieke starter set bestaat o.a. uit een Nautilus mini clearomizer en een variabele voltage batterij van 1000 mAh. De regelbare luchttoevoer en de variabele voltage batterij zorgen voor een indrukwekkende damp sensatie.

Nautilus mini clearomizer

De Nautilus mini clearomizer is gemaakt van roestvrij staal en Pyrex glas. Ook hier is weer de hoge kwaliteit terug te vinden. De Nautilus mini clearomizers zijn overigens ook los te koop en te combineren met andere type batterijen. Standaard heeft de Nautilus mini een zogenaamde 510 aansluiting, maar is door de meegeleverde eGo adapter ook te gebruiken met een batterij met een eGo aansluiting.

Revolutionaire verticale bottom coil

De Nautilus mini maakt gebruik van een nieuwe revolutionaire verticale bottom coil (BVC). Deze nieuwe technologie zorgt voor een langere levensduur en een ongekende smaak sensatie. Haal de best mogelijke smaak uit uw e-liquid met de verticale bottom coil van Aspire.

Variabele voltage batterij

De batterij is een zogenaamde variable voltage batterij. Het voltage is in te stellen op voltages van 3,3V - 4,8V. Deze CF VV+ batterij heeft een metalen knop en een coating van carbon fiber. De Aspire CF VV+ heeft een speciale spring connector, waardoor altijd een perfecte verbinding ontstaat tussen de batterij en de clearomizer. Kortom een geavanceerde en zeer betrouwbare batterij. De batterij zal 3 keer knipperen als de batterij wordt opgeladen (oranje licht in 3.2 ~ 3.5V en Blauw licht in 3.5V ~ 4.15V). Het lampje op de USB lader is rood tijdens het opladen.

Inhoud verpakking Aspire Nautilus Mini Premium Kit

Het starterspakket van de Aspire Nautilus Premium Kit bevat de volgende onderdelen:

  • 1 x Nautilus mini clearomizer
  • 5 x 1.8ohm BVC (bottom vertical coil) atomizers
  • 1 x Aspire CF VV+ 1000mah batterij
  • 1 x A/C adapter 1 x USB oplader
  • 1 x handleiding

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Nautilus Mini clearomizer - Aspire

€ 24,95

De Aspire Nautilus mini clearomizer is gemaakt van RVS en Pyrex glas. Standaard heeft de Aspire Nautilus mini clearomizer een zogenaamde 510...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Nautilus mini BVC coils - Aspire

€ 9,95

Deze nieuwe Aspire vertical bottom coil (BVC) is geschikt voor de Aspire Nautilus mini en de Aspire Nautilus. De Aspire vertical bottom coils...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.