K2 Quick Start Kit - Aspire

K2 Quick Start Kit - Aspire

€ 34,95
Inclusief belasting

De Aspire K2 Quick Start Kit is een goede keuze voor mensen die overstappen van een traditionele sigaret naar een elektrische sigaret. Verkrijgbaar in zwart en roze.

Kleur
Aantal
Op voorraad

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Aspire K2 Quick Start Kit is een betaalbare en tegelijkertijd een kwalitatief zeer goede e-sigaret. De Aspire Start kit bevat een K2 Glassomizer (glazen clearomizer) en een krachtige 800mAh batterij. Bij dampconcurrent kunt u eenvoudig deze e-sigaret bestellen en u bent verzekerd van topkwaliteit.

Aspire K2 Clearomizer

De K2 clearomizer maakt gebruik van de Aspire BVC (Bottom Vertical Coil) coil. Deze Aspire BVC coil zorgt voor een uitstekende damp en een ongekende smaaksensatie.

Aspire K2 Batterij

De 800mAh batterij is uitgevoerd in carbon fiber en heeft een passtrough functie wat inhoudt dat je kunt blijven dampen tijdens het opladen.

Inhoud verpakking Aspire K2 Quick Start kit

  • 1 x Aspire K2 Clearomizer (1,8ml)
  • 2 x 1.6 ohm BVC (bottom vertical coil) coil
  • 1 x Aspire K2 800mah batterij
  • 1 x USB oplader
  • 1 x handleiding

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

K2 clearomizer - Aspire

€ 9,95

De K2 clearomizer maakt gebruik van de Aspire Nautilus mini BVC (Bottom Vertical Coil) coil. Dit zorgt voor uitstekende damp en ongekende...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.