Triton Mini clearomizer - Aspire

Triton Mini clearomizer - Aspire

€ 22,95
Inclusief belasting

De Aspire Triton Mini clearomizer is van roestvrij staal en pyrex glas en de tank heeft een inhoud van 2ml en wordt vanaf de bovenkant gevuld.

Kleur
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Aspire Triton Mini clearomizer is van roestvrij staal en pyrex glas. De tank heeft een inhoud van 2ml en wordt vanaf de bovenkant gevuld, wat ideaal is! De clearomizer is te gebruiken met diverse soorten coils van Aspire namelijk de Triton Mini Kanthal (normale) coils, de Triton Mini Clapton coils en de Triton Mini Ni 200 coils waardoor het ook mogelijk is om op Temperature Control te dampen.

Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrande smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret! Zorg dus dat u altijd een setje coils voor de Aspire Odyssey mini op voorraad heeft.

Tip: Laat e-liquid even goed in de coil trekken na vervanging van de coil!

Inhoud verpakking Aspire Triton Mini clearomizer

  • 1x Aspire Triton Mini clearomizer
  • 1x Aspire 1.8 Ohm Clapton coil
  • 1x Aspire 1.2 Ohm coil 1x Aspire Triton Mini pyrex glas
  • 1x handleiding

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:  +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.