Zelos 50W Kit - Aspire

Zelos 50W Kit - Aspire

€ 67,95
Inclusief belasting

De Aspire Zelos 50W Kit is een combinatie van een 2500mAh batterij met de 2ml Nautilus 2 Clearomizer. Verkrijgbaar in zwart, rood en grijs.

Kleur
Aantal

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Aspire Zelos 50W Kit is een combinatie van de Zelos 50W TC Box MOD en de 2ml Aspire Nautilus 2 Clearomizer. De Zelos kit heeft een ingebouwde 2500mAh Li-Po batterij wat met een micro USB kabel kan worden opladen. Deze wordt meegeleverd.

ASPIRE ZELOS 50W TC BOX MOD

De Aspire Zelos 50W TC Box MOD is een 50 Watt MOD en is voorzien van een OLED display waar u informatie zoals bijvoorbeeld de resterende batterijcapaciteit en de weerstand van de coil kunt aflezen. Onder het display bevindt zich een micro USB aansluiting om de 2500mAh Zelos Box MOD op te laden.

ASPIRE NAUTILUS 2 Clearomizer

De rondvormige Aspire Nautilus 2 clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en is eenvoudig via de bovenkant te vullen. Door de bottom airflow regelaar kan de luchttoevoer worden aangepast en kunt u zelf uw dampervaring bepalen. De tank is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met pyrex glas.

De clearomizer van deze Aspire Zelos kit heeft een top-fill systeem wat het bijvullen van e-liquid makkelijker maakt. U kunt de clearomizer nu rechtop houden, de dop eraf draaien en uw clearomizer vullen met e-liquid. U kunt nu snel en eenvoudig vullen zonder te knoeien.

Aspire Nautilus 2 BVC coils

Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrande smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret! Zorg dus dat u altijd een setje Aspire Nautilus 2 BVC coils op voorraad heeft.

Tip: Laat e-liquid even goed in de coil trekken na vervanging van de coil!

Inhoud verpakking Aspire Zelos 50W Kit

  • 1x Aspire Zelos 50W Box MOD
  • 1x Aspire Nautilus 2 Clearomizer
  • 2x Aspire Nautilus 2 mondstuk/driptip
  • 1x Aspire Nautilus 1.8 Ohm BVC Coil
  • 1x Aspire Nautilus 0.7 Ohm Coil (voorgemonteerd)
  • 1x Glass Tube
  • 8 Reserve-ringen
  • Handleiding

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Nautilus 2 BVC coils - Aspire

€ 13,95

Deze nieuwe Aspire Nautilus 2 BVC coils van 0.7 Ohm zijn geschikt voor de Aspire Nautilus 2 Clearomizer en de Aspire Nautilus...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.