Beard Vape Co

Waarom zijn de e-liquids van Beard Vape Co. zo geweldig? Beard Vape e-liquids worden geproduceerd in Amerika en hebben een heel hoog VG gehalte. Voor de mensen die de e-liquids uit Amerika kennen, weten dat e-liquids met een hoog VG gehalte kwalitatief de beste e-liquids zijn die zorgen voor een ware smaakbelevenis.

Beard Vape Co. is in maart 2014 ontstaan door 2 broers die begonnen met 3 verschillende smaken wat ze genummerd hadden. Aangezien de klanten vertrouwd raakten met de toegewezen nummers, kregen ze dezelfde nummers ook als naam toegewezen. Ze begonnen met 3 smaken en door alle feedback en hoeveelheid positieve reacties groeide Beard Vape Co. uit tot nu 1 van de populairste e-liquids in de VS.

Ingrediënten Beard Vape Co. e-liquids

De ingrediënten zijn eenvoudig: nicotine (let op: ook verkrijgbaar zónder), biologische plantaardige glycerine (VG), PG (throat-hit effect), gedestilleerd water en 100% gecertificeerde biologische smaakstoffen. U próeft het verschil!

Beard Vape Co. smaken

De smaken van Beard Vape zijn puur en uniek! Pure tabak, of met een vleugje vanille, karamel, fruit- of mintsmaak. Krachtig en zoet. Vol en rijk. Een ervaring die voor iedereen anders is! Laat u verrassen door de originele smaken van Beard Vape Co.  Probeer één van die originele smaken en ervaar die authentieke smaak!

Ontstaan merknaam Beard Vape Co.

De vader van de twee broers (Brady en Casey) was algemeen bekend door zijn bijnaam; "Beard." Na wat brainstormen werd zijn bijnaam geopperd als merknaam. Iedereen was het eens dat dat het merk Beard Vape Co. moest worden genoemd. Het was een simpele naam, het paste helemaal bij ze en wie houdt er nou niet van een goede Baard?

Beard Vape Co e-liquid verhoudingen: 70%VG / 30%PG | 60%VG / 40%PG | 50%VG / 50%PG.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

No.64 - Beard Vape Co

€ 3,95

No.64 e-liquid van Beard Vape Co is een combinatie van zoete Hibiscus en de zoetzure smaak van blauwe frambozen.

70% VG...

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

No.32 - Beard Vape Co

€ 3,95

No.32 Beard Vape Co e-liquid heeft de verrassende smaak van Amerikaanse cake en kaneel oftewel Cinnamon Funnel Cake.

...
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

No.24 - Beard Vape Co

€ 3,95

No.24 heeft de smaak van een heerlijke vanille milkshake met gezouten karamel! NO.24 is perfect voor elk moment, waar dan ook,...

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND