No.24 - Beard Vape Co

No.24 - Beard Vape Co

€ 6,95
Inclusief belasting

No.24 heeft de smaak van een heerlijke vanille milkshake met gezouten karamel! NO.24 is perfect voor elk moment, waar dan ook, en voor iedereen.

70%VG / 30%PG.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal

Onderdelen voor dit product
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

No.24 van Beard Vape Co heeft een rijke smaak van een heerlijke milkshake met gezouten karamel en vanille ijs. De gezouten karamel zorgt voor een intense smaakbeleving als je houdt van de combinatie zout en zoet! Een absolute aanrader!

Wat No.24 e-liquid van Beard Vape Co zo speciaal maakt?

Beard Vape produceert e-liquids met een hoog percentage VG. Wanneer u ze eenmaal geprobeerd heeft, wil u vast niets anders meer! Probeer één van die originele smaken en ervaar die authentieke smaak!

Beard Vape Co e-liquids zijn alleen verkrijgbaar in flesjes van 10ml en hebben een kindvriendelijke sluiting.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Aanvullende informatie

Smaak
Zoet
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
30 / 70 - PG / VG

Naaldflesje 10ml

€ 0,95

Dit naaldflesje van 10ml maken het vullen van uw clearomizer een stuk makkelijker.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.