CIVAP assortiment

CiVAP e-liquids worden in Duitsland gefabriceerd door een flavour fabrikant met ruim 60 jaar ervaring in de tabaksindustrie. De tabak e-liquids kenmerken zich door de overduidelijk aanwezige smaak van ruwe tabaksbladeren zonder chemische, zoete nasmaak.

CiVAP e-liquid samenstelling

De CiVAP tabak smaken bevatten 35% PG en 65 % VG. De overige smaken hebben een verhouding van 65% PG en 35% VG.

Kwaliteit CiVAP e-liquids

CiVAP volgt strikte richtlijnen om de kwaliteit te waarborgen. In verband met de nieuwe wetgeving heeft CiVAP het assortiment teruggebracht naar 8 smaken in 0 mg | 6 mg en 12 mg waaronder de favorieten Dark, Sweet Blend, Country, Rich, Mountain, The Twins, Green Eden en Red temptation Mix. De e-liquids worden geleverd in flesjes van 10ml met kindveilige sluiting. De certificeringen van CiVAP zijn: ISO, HCCAP, TVO en FEMA.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)