Green Eden - CiVAP

Green Eden - CiVAP

€ 3,95
Inclusief belasting

De Green Eden Groene appel e-liquid van CiVAP, of beter bekend als de Granny Smith is wereldberoemd om zijn knapperige, licht zoete appelsmaak.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal
Niet op voorraad

Onderdelen voor dit product
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

De CiVAP Green Eden Groene appel e-liquid, of beter bekend als de Granny Smith is wereldberoemd om zijn knapperige, licht zoete appelsmaak.

Deze Groene appel e-liquid van CiVAP heeft een samenstelling van 35% VG en 65% PG.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Aanvullende informatie

Smaak
Fruit
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 35 - PG / VG

Naaldflesje 10ml

€ 0,95

Dit naaldflesje van 10ml maken het vullen van uw clearomizer een stuk makkelijker.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.