Mountain - CiVAP

Mountain - CiVAP

€ 4,95
Inclusief belasting

De Mountain menthol e-liquid van CiVAP heeft een sterke mentholsmaak. Deze menthol e-liquid kan perfect gemengd worden met andere smaken van CiVAP. Geniet van de frisse smaak van de menthol.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal
Op voorraad

Onderdelen voor dit product
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

De CiVAP Mountain is een e-liquid met een sterke mentholsmaak. Deze Mountain+ Menthol e-liquid kan ook worden gemengd met andere smaken. 
De menthol zorgt voor een frisse damp!

Deze Mountain Menthol e-liquid van CiVAP heeft een samenstelling van 35% VG en 65% PG.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.