Showing all 23 results

Coils

Coils voor uw elektronische sigaret

Op DampConcurrent.nl vindt u altijd een geschikte coil voor uw elektronische sigaret. Coils en/of atomizers zijn eigenlijk de verwarmingselementen van uw e-sigaret. Het zijn dus belangrijke onderdelen! Coils en atomizers zijn voorbeelden van onderdelen, die met enige regelmaat vervangen moeten worden. U merkt dit vaak aan het minder worden van prestaties of een verbrande smaak. Probeer dit altijd te voorkomen en zorg er dus voor dat wanneer u een e-sigaret aanschaft, altijd een setje coils of atomizers op voorraad heeft.


Hulp nodig bij het kopen van een coil?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektronisch roken, helpen wij u graag op weg bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot elektronisch roken. Onze klantenservice staat u elke werkdag graag te woord van 8:30 tot 17:00, telefonisch of via E-mail.

LET OP: Onze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met hart en/of vaatziekten en personen die allergisch en/of gevoelig zijn voor nicotinehoudende producten. Bij twijfel; raadpleeg altijd eerst uw huisarts. Houd elektronische sigaretten en e-liquids buiten bereik van kinderen en huisdieren.