Showing all 24 results

Coils

Coils voor uw elektronische sigaret

Op DampConcurrent.nl vindt u altijd een geschikte coil voor uw elektronische sigaret. Coils en/of atomizers zijn eigenlijk de verwarmingselementen van uw e-sigaret. Het zijn dus belangrijke onderdelen! Coils en atomizers zijn voorbeelden van onderdelen, die met enige regelmaat vervangen moeten worden. U merkt dit vaak aan het minder worden van prestaties of een verbrande smaak. Probeer dit altijd te voorkomen en zorg er dus voor dat wanneer u een e-sigaret aanschaft, altijd een setje coils of atomizers op voorraad heeft.

Merk:

Hulp nodig bij het kopen van een coil?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektronisch roken, helpen wij u graag op weg bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot elektronisch roken. Onze klantenservice staat u elke werkdag graag te woord van 8:30 tot 17:00, telefonisch of via E-mail.

LET OP: Onze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met hart en/of vaatziekten en personen die allergisch en/of gevoelig zijn voor nicotinehoudende producten. Bij twijfel; raadpleeg altijd eerst uw huisarts. Houd elektronische sigaretten en e-liquids buiten bereik van kinderen en huisdieren.