Sweet Tobacco - Dragon Vape

Sweet Tobacco - Dragon Vape

€ 4,95
Inclusief belasting

Sweet Tobacco e-liquid van Dragon Vape smaakt naar zoete tabak.

30%PG / 70%VG.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal

Onderdelen voor dit product
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

De Dragon Vape Sweet Tobacco e-liquid smaakt naar zoete tabak. De e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Dragon Vape Sweet Tobacco smaakbeleving

De Dragon Vape e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving door het hoge VG gehalte en doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Dragon Vape e-liquids hebben een verhouding van 30%PG en 70%VG.

Dragon Vape Sweet Tobacco wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Dragon Vape e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Dragon Vape staan voor kwaliteit.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Aanvullende informatie

Smaak
Fruit
Smaak
Zoet
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
30 / 70 - PG / VG

Naaldflesje 10ml

€ 0,95

Dit naaldflesje van 10ml maken het vullen van uw clearomizer een stuk makkelijker.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.