Batterij voor uw e-sigaret kopen? Ga naar Dampconcurrent.nl

Batterijen

Batterijen voor uw elektronische sigaret

Is de batterij van uw e-sigaret aan vervanging toe? Wilt u een e-sigaret bestellen met een batterij die langer mee gaat? Of wilt u juist overstappen naar een e-sigaret met een regelbare batterij? Voor alle batterijen voor uw e-sigaret bent u bij DampConcurrent.nl aan het juiste adres. Hieronder vindt u ons assortiment aan batterijen voor uw elektronische sigaret.

Veilig opladen?

Wij adviseren om deze producten uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

J-Easy 3 batterij - Justfog

€ 18,95

De Justfog J-Easy 3 batterij is een compacte 900mAh batterij met aan de onderkant een micro USB aansluiting om de batterij op...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID