Showing all 25 results

E sigaret kopen

Welke e sigaret is geschikt voor mij?

E sigaret kopen? Tegenwoordig kunt u op veel plekken online een e-sigaret of e-smoker kopen. E-sigaretten zijn er in vele soorten, maten en prijzen van verschillende merken en kwaliteit. Bent u een beginnende of een wat meer gevorderde damper? Wij hebben voor u een selectie gemaakt van e-sigaretten voor zowel de beginnende als de gevorderde damper. Er is altijd wel een geschikte e sigaret starterset voor u te vinden.

Wat is de beste e sigaret voor u?

U wilt een e-sigaret kopen, maar waar moet u allemaal rekening mee houden? Bij het aanschaffen van een e sigaret zijn er een aantal punten om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat u de juiste e smoker kiest die bij u en uw situatie past. Bepalende factoren om een goede electrische sigaret te kopen zijn onder andere de ervaring die u heeft, de kwaliteit en het budget! Daarna kijkt u naar de kracht/vermogen van de batterij, de clearomizer en de grootte van een elektronische sigaret. Kortom: vergelijk goed de verschillende eigenschappen van de e-sigaretten. Mocht het niet duidelijk zijn en kunt u geen keuze maken, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of stuur ons een WhatsApp bericht.

Merk:

Hulp nodig bij het kopen van uw e-sigaret?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektronisch roken, helpen wij u graag op weg bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot elektronisch roken. Onze klantenservice staat u elke werkdag graag te woord van 8:30 tot 17:00, telefonisch of via E-mail. Ook kunt u ons voor vragen of opmerkingen een WhatsApp bericht sturen.

LET OP: Onze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met hart en/of vaatziekten en personen die allergisch en/of gevoelig zijn voor nicotinehoudende producten. Bij twijfel; raadpleeg altijd eerst uw huisarts. Houd elektronische sigaretten en e-liquids buiten bereik van kinderen en huisdieren.