Explosivos Shake and Vape - El Patron

Explosivos Shake and Vape - El Patron

€ 19,95
Inclusief belasting

El Patron Shake 'n Vape aroma zonder nicotine met een inhoud van 50ml. Een mix van perzik, aardbei, limoen en bubblegum.

Basisverhouding 30% PG / 70% VG.

Aantal

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

Let op: dit product is geen kant en klare e-liquid. Een flesje Explosivos Shake and Vape 50ml van El Patron is gevuld met een hogere concentratie smaakvloeistof. De bedoeling is om er nog een flesje nicotine booster (Base) van 10ml in te mengen, voordat u het kunt gebruiken. 

El Patron Shake & Vape verhoudingen:

18mg/ml nicotine booster (Base) = 3mg/ml El Patrón Explosivos
12mg/ml nicotinebooster (Base) = 2mg/ml El Patrón Explosivos
6mg/ml nicotinebooster (Base) = 1mg/ml El Patrón Explosivos
0mg/ml nicotinebooster (Base) = 0mg/ml El Patrón Explosivos

Explosivos Shake & Vape heeft een PG / VG verhouding van 30% / 70%. U kunt deze verhouding aanpassen door er een andere PG / VG verhouding van nicotinebooster toe te voegen. Voor een nog intensere smaakbeleving en extra damp kunt u een flesje 100% VG booster toevoegen. Wilt u liever een hogere PG verhouding en dus een grotere throat hit raden wij de 100% PG of de 70/30 PG / VG nicotineboosters aan.

Aanvullende informatie

Smaak
Fruit
Smaak
Zoet
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
30 / 70 - PG / VG
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.