iStick Box MOD 20/30/50 Watt - Eleaf

iStick Box MOD 20/30/50 Watt - Eleaf

€ 24,95
Inclusief belasting

De Eleaf iStick is een populaire box MOD met een modieuze metallic look. Door zijn compacte formaat ligt hij prettig in de hand en is hij makkelijk mee te nemen. Keuze uit 20 Watt, 30 Watt en 50 Watt.

Kleur
Wattage
Aantal
Niet op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Eleaf iStick is een populaire box MOD met een modieuze metallic look. Door zijn compacte formaat ligt hij prettig in de hand en is hij gemakkelijk mee te nemen. De Eleaf iStick wordt in vier kleuren geleverd, namelijk in zwart, RVS, rood en blauw. Deze Box Mod komt ook met een 510 naar eGo adapter, zodat daadwerkelijk elke clearomizer er op past. Door het duidelijke OLED scherm is het wattage van de Eleaf iStick eenvoudig in te stellen.

U kunt kiezen voor een Eleaf iStick met een batterijsterkte van:

  • 20 Watt
  • 30 Watt
  • 50 Watt

LET OP: De Eleaf iStick wordt geleverd zónder clearomizer, maar we raden u aan deze te combineren met de Aspire Nautilus Mini clearomizer.

Hoe werkt de Eleaf iStick?

Wanneer u de Eleaf iStick voor het eerst gebruikt, dient u deze eerst aan te zetten. Dit kunt u doen door 5-6 keer op de bedieningsknop (enter) te drukken binnen 1.5 seconden. U kunt wisselen tussen Variabel Wattage of Variabel Voltage door 3 keer (snel) op de bedieningsknop te drukken. Onderaan de iStick ziet u pijltjes, hiermee kunt u het voltage of wattage verlagen of verhogen.

Inhoud verpakking

  • Eleaf iStick Box MOD
  • 1x Eleaf iStick Box MOD
  • 1x 510 naar eGo adapter
  • 1x USB oplader
  • 1x Handleiding

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Nautilus Mini clearomizer - Aspire

€ 24,95

De Aspire Nautilus mini clearomizer is gemaakt van RVS en Pyrex glas. Standaard heeft de Aspire Nautilus mini clearomizer een zogenaamde 510...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Nautilus mini BVC coils - Aspire

€ 9,95

Deze nieuwe Aspire vertical bottom coil (BVC) is geschikt voor de Aspire Nautilus mini en de Aspire Nautilus. De Aspire vertical bottom coils...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID