iStick Pico TC 75 Watt Start Kit - Eleaf

iStick Pico TC 75 Watt Start Kit - Eleaf

€ 47,95
Inclusief belasting

De Eleaf iStick Pico 75W Start Kit is een complete, krachtige e-sigaret die alle gemakken en snufjes bevat van het moderne elektrische roken. Beschikbaar in de kleuren zwart, RVS, wit en roze.

Kleur
Aantal

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Eleaf iStick Pico 75W TC Start kit is het nieuwste handzame model in de iStick-reeks van Eleaf. Deze krachtige, kleine Box Mod maakt gebruik van één 18650 (3000mAh) batterij (minimaal 25A) en heeft een maximale wattage output van 75 Watt. Opladen kan makkelijk met de meegeleverde micro-USB kabel, waarbij u de batterij niet steeds uit de mod hoeft te halen of met de externe Efest LUC Mini oplader.

Let op: er wordt géén Eleaf 18650 3000mAh (35A) batterij meegeleverd of een externe oplader, maar deze zijn uiteraard wel bij ons te bestellen.

Eleaf Melo III Mini Clearomizer

De iStick Pico wordt geleverd met de Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer. Deze nieuwe clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en is speciaal ontworpen voor de Eleaf iStick Pico. De Melo 3 Mini Clearomizer kan via de bovenkant worden bijgevuld (top filling) waardoor het niet meer nodig is de tank van de batterij te schroeven om e-liquid bij te vullen. Aan de onderkant bevindt zich een draairing om naar wens de hoeveelheid lucht te regelen (Airflow Control).

Hoe werkt de Eleaf iStick Pico?

Wanneer u de Eleaf iStick voor het eerst gebruikt, dient u deze eerst aan te zetten. Dit kunt u doen door 5-6 keer op de bedieningsknop (enter) te drukken binnen 1.5 seconden. U kunt wisselen tussen Variabel Wattage of Variabel Voltage door 3 keer (snel) op de bedieningsknop te drukken. Onderaan de iStick ziet u pijltjes, hiermee kunt u het voltage of wattage verlagen of verhogen.

Inhoud verpakking

  • 1x Eleaf Pico Box Mod 75 Watt (LET OP: 18650 batterij niet inbegrepen)
  • 1x Eleaf Melo 3 Mini clearomizer (2ml.)
  • 1x Eleaf EC atomizer head / coil 0.3 Ohm
  • 1x Eleaf EC atomizer head / coil 0.5 Ohm
  • 4x Rubberen afsluitringen
  • 1x USB laadkabel
  • Handleiding (Engels)

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Melo 3 Mini Clearomizer - Eleaf

€ 24,95

De Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer wordt geleverd bij de Eleaf iStick Pico 75W TC Kit en heeft een tankinhoud van 2ml. Verkrijgbaar in zwart en...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Melo 3 Mini Kanthal coils - Eleaf

€ 11,95

De Eleaf Melo 3 Mini Kanthal coils zijn gevuld met organisch katoen en geschikt voor gebruik in de Eleaf Melo 3 Mini clearomizer en de Eleaf...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Melo 3 Mini Ni200 TC Coils - Eleaf

€ 14,95

Deze Eleaf Ni200 TC coils zijn geschikt voor de Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer. De Coils hebben een weerstand van 0.15 Ohm. Uitsluitend geschikt...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Slim K2 Oplader - Efest

€ 13,95

De Efest Slim K2 Intelligent USB Oplader is zeer compact en geschikt om 2x 18650 batterijen eenvoudig en snel op te laden.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.