Melo 3 Mini Clearomizer - Eleaf

Melo 3 Mini Clearomizer - Eleaf

€ 24,95
Inclusief belasting

De Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer wordt geleverd bij de Eleaf iStick Pico 75W TC Kit en heeft een tankinhoud van 2ml. Verkrijgbaar in zwart en zilver.

Kleur
Aantal

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer wordt geleverd bij de Eleaf iStick Pico 75W Full Kit. Deze nieuwe clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en is speciaal ontworpen voor de Eleaf iStick Pico. De Melo 3 Mini kan via de bovenkant worden bijgevuld (top filling) waardoor het niet meer nodig is de tank van de batterij te schroeven om e-liquid bij te vullen. Aan de onderkant bevindt zich een draairing om naar wens de hoeveelheid lucht te regelen (Airflow Control).

Door de universele 510 aansluiting is deze clearomizer ook te gebruiken op uw eigen favoriete MOD.

De Melo III Mini Clearomizer kan gebruikt worden met de volgende coils:: EC 0.3ohm & 0.5ohm, 0.15ohm Ni200, 0.5ohm Ti en ECR coil.

Melo 3 Mini Kanthal coils - Eleaf

€ 11,95

De Eleaf Melo 3 Mini Kanthal coils zijn gevuld met organisch katoen en geschikt voor gebruik in de Eleaf Melo 3 Mini clearomizer en de Eleaf...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Melo 3 Mini Ni200 TC Coils - Eleaf

€ 14,95

Deze Eleaf Ni200 TC coils zijn geschikt voor de Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer. De Coils hebben een weerstand van 0.15 Ohm. Uitsluitend geschikt...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.