Pico 75Watt TC batterij - Eleaf

Pico 75Watt TC batterij - Eleaf

€ 29,95
Inclusief belasting

Deze kleine MOD maakt gebruik van één 18650 batterij (let op: niet inbegrepen) en heeft een maximale wattage output van 75watt.
Verkrijgbaar in zwart en rvs.

Kleur
Aantal

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Deze Pico 75Watt TC batterij maakt gebruik van een losse 18650 batterij. Deze Pico 75W batterij wordt geleverd bij de iStick Pico Kit.

Via de micro-USB ingang, wat aan de voorkant van het apparaat zit, kan de batterij worden opgeladen.

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.