Vea carry case - Johnson Creek

Vea carry case - Johnson Creek

€ 2,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

In de Johnson Creek Vea® Carry case kunt u uw volledige Johnson Creek Vea® starterset én een extra Vea® Batterij 650mAh 2.8V of zelfs 2 volledig gemonteerde Vea® e-sigaretten kwijt. U wilt uw investering natuurlijk bescherming en bij u dragen. De achterkant van deze leren case heeft een riemclip waarmee u de case eenvoudig aan uw heup kunt hangen wanneer u onderweg bent.

OPMERKING: Bij het eerste gebruik van de Vea Carry case zult u merken dat de pasvorm iets strakker dan verwacht zou kunnen zijn. Dit is normaal deze zullen met de tijd soepeler worden.

1. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.