eGo ONE clearomizer - Joyetech

eGo ONE clearomizer - Joyetech

€ 5,95
Inclusief belasting

Deze Joyetech eGo ONE clearomizer heeft een inhoud van 1,8 ml en een 510 aanlsuiting.

Kleur
Weerstand
Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

5
5,00/5 - 1 beoordeling

Bekijk ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Voeg Review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

Deze Joyetech eGo ONE clearomizer heeft een inhoud van 1,8 ml en een 510 aanlsuiting. De atomizer kan worden uitgerust met de bijbehorende 0,5 Ohm coils en de 1,0 Ohm coils en is verkrijgbaar in RVS, zwart, rood en wit.

Deze verdamper beschikt over een 510 aansluiting en werkt op Sub-Ohm coils. Er zijn coils verkrijgbaar in een weerstand van 0.5 en 1.0 Ohm. De Joyetech eGo One Clearomizer beschikt over een 510 driptipaansluiting en heeft een inhoud van 1.8ml.

De clearomizer word standaard geleverd met een 1.0 Ohm coil.

De Joyetech eGo ONE atomizer 1,8 ml komt met twee handige opties. "Regelbare airflow": een ring aan de onderkant van de clearomizer waarmee u de luchttoevoer kunt regelen Drie transparante venstertjes waar u te allen tijde kunt zien hoeveel liquid er in de atomizer zit.

Monteren van de Joyetech eGo ONE clearomizer

De clearomizer is zo ontwikkeld dat het monteren van de onderdelen zeer eenvoudig is. Monteer de clearomizer in slechts drie simpele stappen:

  • Schroef de eGo ONE coil op de eGo ONE base
  • Schroef de behuizing op de base waar nu de coil op bevestigd is
  • Plaats het mondstuk aan de bovenkant van de clearomizer

Inhoud verpakking Joyetech eGo ONE clearomizer 1,8 ml

De Joyetech eGo ONE clearomizer bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 1x eGo ONE atomizer 'base' (het onderstuk waar de coil op bevestigd wordt)
  • 1x eGo ONE atomizer tube, oftewel behuizing
  • 1x eGo ONE atomizer vervangbare 1 Ohm coil
  • 1x eGo ONE atomizer mondstuk

Op Dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 3038964 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 1 beoordeling
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Veel damp en regelbare luchttoevoer

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Hij werkt heel goed, geeft veel rook en heeft goede mogelijkheden om de luchttoevoer in te stellen. De hoeveelheid liquid die je nog in je atomizer zit is goed te zien door 3 openingen!

Pagina: 1