eMode control head - Joyetech

eMode control head - Joyetech

€ 9,95
Inclusief belasting

De Joyetech eMode control head is het middelste deel van de eMode. Verkrijgbaar in zwart en RVS.

Kleur
Aantal
Op voorraad

De Joyetech eMode control head rvs is het middelste deel van de eMode. Via de control head kunt u zelf de luchtcirculatie instellen in 4 standen. Elke stand registreert bepaalde gegevens van variabele output.
Instellingen eMode Control Head

U kunt zelf veel instellen op uw Joyetech eMode elektronische sigaret. De Joyetech eMode heeft de volgende 4 mogelijkheden:

  • Variable Voltage (VV): je kunt de uitgangsspanning instellen tussen de 3,3 en 5 volt.
  • Variable Wattage (VW): je kunt de uitgangsstroom instellen tussen de 4,5 en 11 wat.
  • Real Time Variable Voltage (RVV): alleen in combinatie met de My Vaper Record (MVR) software. U kunt de spanning nu instellen op tijd. Begin bijvoorbeeld met een hoge spanning zodat er veel damp wordt gegenereert en laat de spanning langzaam afzakken zodat de atomizer niet te droog wordt.
  • Real Time Variable Wattage (RVW): ook in combinatie met de MVR software. U kunt in deze modus drie profielen opslaan. Op deze wijze is het mogelijk om voor 3 verschillende soorten e-liquids het ideale profiel te maken zodat de smaak van de e-liquid het beste tot zijn recht komt.

Voor meer accessoires voor uw Joyetech e-sigaret, kunt u de product filters gebruiken op de elektronische sigaret accessoires pagina.

1. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.