eMode control head - Joyetech

eMode control head - Joyetech

€ 9,95
Inclusief belasting

De Joyetech eMode control head is het middelste deel van de eMode. Verkrijgbaar in zwart en RVS.

Kleur
Aantal
Op voorraad

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Joyetech eMode control head rvs is het middelste deel van de eMode. Via de control head kunt u zelf de luchtcirculatie instellen in 4 standen. Elke stand registreert bepaalde gegevens van variabele output.
Instellingen eMode Control Head

U kunt zelf veel instellen op uw Joyetech eMode elektronische sigaret. De Joyetech eMode heeft de volgende 4 mogelijkheden:

  • Variable Voltage (VV): je kunt de uitgangsspanning instellen tussen de 3,3 en 5 volt.
  • Variable Wattage (VW): je kunt de uitgangsstroom instellen tussen de 4,5 en 11 wat.
  • Real Time Variable Voltage (RVV): alleen in combinatie met de My Vaper Record (MVR) software. U kunt de spanning nu instellen op tijd. Begin bijvoorbeeld met een hoge spanning zodat er veel damp wordt gegenereert en laat de spanning langzaam afzakken zodat de atomizer niet te droog wordt.
  • Real Time Variable Wattage (RVW): ook in combinatie met de MVR software. U kunt in deze modus drie profielen opslaan. Op deze wijze is het mogelijk om voor 3 verschillende soorten e-liquids het ideale profiel te maken zodat de smaak van de e-liquid het beste tot zijn recht komt.

Voor meer accessoires voor uw Joyetech e-sigaret, kunt u de product filters gebruiken op de elektronische sigaret accessoires pagina.