eMode necklace - JoyeTech

eMode necklace - JoyeTech

€ 2,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
Op voorraad

De Joyetech eMode necklace zwart zorgt ervoor dat u uw eMode om uw nek kunt dragen. Hierdoor kunt u direct bij uw Joyetech eMode e-sigaret en deze direct gebruiken. De metalen ring valt in twee uitsparingen onder de atomizer, en zorgt ervoor dat de eMode niet kan verschuiven tijdens het dragen.

De Joyetech eMode necklace is ook verkrijgbaar met een rvs ring en een zwarte Joyetech koord.

Voor meer accessoires voor uw Joyetech e-sigaret, kunt u de product filters gebruiken op de elektronische sigaret accessoires pagina.

1. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.