Exceed D19 Start Kit - Joyetech

Exceed D19 Start Kit - Joyetech

€ 30,95
Inclusief belasting

De Joyetech Exceed D19 Start Kit is een fraaie e-sigaret met een top-fill systeem en een batterijcapaciteit van 1500mAh. De batterij ondersteunt directe uitvoer en constante uitgangsspanning met batterij-indicator.

Verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

Kleur
Aantal

De Joyetech Exceed D19 Start Kit is een fraaie, compacte e-sigaret voor zowel de startende als de ervaren damper. De Exceed D19 starterset van het merk Joyetech is geschikt voor de Mouth to Lung (EX 1.2Ohm) en de Direct Lung (EX 0.5Ohm) gebruiker. De Joyetech Exceed D19 is bij ons verkrijgbaar in de 3 populaire kleuren Zwart, Zilver en Wit.

Exceed D19 Clearomizer en Joyetech EX-coils serie

De Joyetech Exceed D19 Clearomizer heeft een inhoud van 2ml en een top-fill systeem. U kunt de clearomizer eenvoudig via de bovenkant vullen. De D19 Clearomizer maakt gebruik van de nieuwe EX-serie coils die zorgen voor een geweldige dampervaring. De 0.5 Ohm EX Coil is geschikt voor Direct Lung en 1.2 Ohm EX Coil voor Mouth to Lung. Deze worden allebei standaard meegeleverd.

Joyetech Exceed D19 batterij - Direct Output en Constant Voltage Output

De Exceed D19 batterij heeft een capaciteit van 1500mAh en is voorzien van een indicator die aangeeft hoe vol de batterij is en in welke Output-stand u dampt; de Direct Output (wit LED licht) of Constant Voltage Output (oranje LED licht). Bij Direct Output zal de spanning afnemen zodra de batterij leeg raakt en bij Constant Voltage zal de spanning constant hetzelfde zijn. U kunt de batterij opladen door de meegeleverde USB.

Inhoud verpakking

  • 1x Joyetech Exceed D19 Clearomizer (2ml)
  • 1x Joyetech Exceed D19 Batterij
  • 1x Joyetech EX Coil 1.2 Ohm (MTL)
  • 1x Joyetech EX Coil 0.5 Ohm (DL)
  • 1x Micro USB oplaadkabel
  • 1x Reserve onderdelen
  • 1x Handleiding (Engelstalig)

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is de beste e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Ik ben nieuw met e-roken, wat zou voor mij de beste e-sigaret zijn?

Ben u nieuw met dampen? Wij raden dan aan om te starten met de Justfog Q16, Q14 set of de Q14 compact kit.
Dit is een goede prijs/kwaliteit e-sigaret waarmee u een goede start kunt maken met dampen.

U zult absoluut tevreden zijn met deze basis e-sigaretten van Justfog.

Neem wel altijd een setje 14 coils op voorraad!

Nu nog een vloeistof uitkiezen en u bent klaar om te starten met dampen.

TIP: Probeer in het begin een paar verschillende soorten vloeistof, zodat u een keuze kunt maken welke u het lekkerst vindt. Dit omdat smaken nu eenmaal verschillen.

5. Is een e-sigaret schadelijk?

Onderzoek: met een e-sigaret dampen is minder schadelijk dan roken.

Het gebruik van een e-sigaret is op lange termijn veel minder schadelijk dan 'gewoon' roken. Momenteel zijn veel e-sigaretgebruikers wat men noemt ‘dual-users’; naast de e-sigaret gebruikt menig damper ook de gewone sigaret. Het gebruik van e-sigaretten geeft pas écht een gezondheidsvoordeel als je helemaal niet meer ‘gewoon’ rookt.

Als je rookt geldt simpelweg het advies: stop met roken. De e-sigaret kan wellicht een volwaardig alternatief zijn waarmee je de sigaretten definitief achter je kunt laten.

Bron: Acvoda

6. Hoeveel kan ik besparen als ik ga dampen?

Stel u rookt 10 sigaretten per dag.
Dan zijn uw kosten op jaarbasis ongeveer € 1.170,00 per jaar als u gewoon rookt.

De kosten op jaarbasis als u gaat dampen zal ongeveer € 370,00 zijn.

U bespaart c.a. € 800,00 op jaarbasis.

7. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.