• Justfog 14 coils voor de Q16, Q14, C14, G14 en de S14
Justfog 14 coils voor de Q16, Q14, C14, G14 en de S14
Justfog 14 coils voor de Q16, Q14, C14, G14 en de S14

14 coils - Justfog

€ 10,95
Inclusief belasting

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie waaronder de C14, G14, S14, Q14 en Q16 clearomizer. Verkrijgbaar met een weerstand van 1.6 Ohm of 1.2 Ohm. Een coil met een lagere weerstand van 1.2 Ohm zorgt voor een grotere dampproductie.

Weerstand
Aantal
Op voorraad

De originele Justfog 14 coils (gloeispiralen) zijn erg belangrijk voor het goed functioneren van uw e-sigaret. De 14 coils zijn van 100% organisch Japans katoen (OCC) en hebben een weerstand van 1.6 Ohm en 1.2 Ohm. Deze coils zorgen voor een betere opname van uw e-liquid en het omzetten in damp. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een nare bijsmaak en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret.

Verschil Justfog 14 coil 1.6 Ohm en Justfog 14 coil 1.2 Ohm

Standaard wordt er bij een start set een coil met een weerstand van 1.6 Ohm geleverd. Deze coils hebben een iets smallere dampdoorvoer wat het effect van een echte sigaret geeft. De Justfog 14 coil 1.2 Ohm is nieuw en heeft een lagere weerstand. Een coil met een lagere weerstand zorgt voor een intense smaakbeleving en een grotere dampproductie.

De Justfog 14 coil is geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en de 16 serie:

Inhoud verpakking

  • 5 x Justfog 14 Organic Cotton Coils

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.