1453 / C14 Passthrough batterij - Justfog

1453 / C14 Passthrough batterij - Justfog

€ 17,95
Inclusief belasting

De Justfog 1453 / C14 passthrough batterij; ideaal wanneer u op zoek bent naar een batterij die tijdens het opladen ook gebruikt kan worden. Dampen en opladen gaat tegelijk.

Kleur
Batterij
Aantal
Op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog Passthrough batterij is ideaal wanneer u op zoek bent naar een batterij die tijdens het opladen ook gebruikt kan worden! U kunt deze Passtrough batterij aan de onderzijde opladen en de oplaadtijd is ongeveer 2,5 uur. Deze Justfog Passtrough batterij is verkrijgbaar in 2 kleuren namelijk zwart en RVS en in twee sterktes van 650mAh en 900mAh. Bij normaal gebruik kom je gemakkelijk de dag door zonder de batterij op te moeten laden. Ben je een veeleisende gebruiker, kies dan voor de 900mAh batterij.

Batterij indicatie

De Justfog Passthrough batterij is voorzien van een ledverlichting rondom het aan- en uitknopje. Ideaal, want de ledverlichting geeft aan hoeveel capaciteit de batterij nog heeft.

  • wit 75% - 100%
  • blauw 50% - 75%
  • groen 25% - 50%
  • rood 0% - 25%

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 3038964 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.