C14 clearomizer - Justfog

C14 clearomizer - Justfog

€ 9,95
Inclusief belasting

De voordeligste clearomizer uit de Justfog 14 serie is de C14 clearomizer.

Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

5
5,00/5 - 4 beoordelingen

Bekijk ratings
0 1 2 3 4 4
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Voeg Review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen
Onderdelen voor dit product

Het nieuwste model van Justfog, de C14 clearomizer, is de opvolger van de 1453 Ultimate clearomizer. In tegenstelling tot de 1453 Ultimate bevindt de verdamper van de C14 zich aan de onderkant van de tank en moet de vloeistof via de onderkant gevuld worden. De tankinhoud van de Justfog C14 clearomizer is 1.8 ml. Het venster van de Justfog C14 clearomizer is transparant, waardoor de resterende hoeveelheid e-liquid altijd zichtbaar is. Ook is de clearomizer zeer sterk en robuust. De Justfog coils is gemaakt van organisch katoen wat zorgt voor een optimale smaakbeleving.

De Justfog C14 clearomizer is eenvoudig te demonteren, waardoor het reinigen en vervangen van de nieuwe coil een fluitje van een cent is. Er is nu ook een keuze in een ronde of platte driptip (mondstuk). De mondstukken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en RVS (metalen driptip).

De Justfog C14 clearomizer past op elke batterij die beschikt over een ego/510 aansluiting. Twijfelt u of een batterij geschikt is? Bel ons of stuur ons een email. Wij helpen u graag met uw keuze.

Vullen van de Justfog C14 clearomizer

Het vullen van de Justfog C14 gaat eenvoudig: U draait de onderkant open en u kunt vervolgens langs de rand de clearomizer met e-liquid vullen. Iets schuin houden van de clearomizer werkt vaak wat makkelijker om knoeien van e-liquid te voorkomen. Na het vullen van de C14 clearomizer, kunt u hem weer dichtdraaien. Let wel op dat u hem niet te vast draait, waardoor de ringen kapot kunnen gaan.

Onderhoud van uw justfog C14 clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw Justfog C14 om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbranden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw eliquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Justfog 14 coil, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort eliquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Op dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 3038964 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

14 coils - Justfog

€ 10,95

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie waaronder de C14, G14, S14, Q14...

0 1 2 3 4 3 Beoordelingen 

Vape band - Justfog

€ 0,95

De Justfog Vape band beschermt het glas van uw clearomizer beter tegen val- en stootschade. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

0 1 2 3 4 0 Beoordelingen 
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Goede betrouwbare clearomizer

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig
Totale beoordeling: 0 1 2 3 4

Deze werkt zeer goed en heeft nooit lekkage of storingen. Makkelijk is dat ik de coil kan vervangen.

0 1 2 3 4
(5/5

Goed product & snelle service

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

goede clearomizer die perfect is om VG e-liquid mee te dampen en trekt beter door dan zijn voorganger. binnen 1 dag had ik alles in huis, top!

0 1 2 3 4
(5/5

Goede damp productie

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Was de 1453 gewend, maar ben volledig om naar deze vanwege de bottom coil. Mijn vloeistof wordt minder snel donker van kleur en hoef minder vaak de coil te verwisselen.

0 1 2 3 4
(5/5

Eenvoudig en makkelijk te onderhouden

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Eenvoudig in gebruik en bij te vullen. Makkelijk uit elkaar te halen om schoon te maken, voordat ik hem opnieuw vul. Ook geeft deze clearomizer een goede damp.

Pagina: 1