C14 Passthrough - Justfog

C14 Passthrough - Justfog

€ 28,95
Inclusief belasting

De nieuwste versie van Justfog is de Justfog C14 Passthrough. Door de Passthrough functie is het mogelijk om te blijven dampen terwijl de batterij wordt opgeladen. De katoenen coils zorgen voor een heerlijke volle damp. Deze e-sigaret is verkrijgbaar in een enkele en dubbele set in de kleuren zwart en RVS.

Kleur
Set
Aantal
Op voorraad

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog C14 Passthrough is ideaal wanneer u op zoek bent naar een e-sigaret die tijdens het opladen ook gebruikt kan worden! U kunt deze Passthrough 900 mAh batterij aan de onderzijde opladen en de oplaadtijd is ongeveer 2,5 uur. Behalve deze fantastische 'passthrough' functie heeft deze e-sigaret een uitstekende dampontwikkeling en weer een stijlvol design zoals we van Justfog gewend zijn.

Justfog C14 clearomizer

De clearomizer die standaard in deze starterset zit is de Justfog C14 clearomizer en heeft een bottomcoil. Het vullen van de Justfog C14 gaat eenvoudig: U draait de onderkant open en u kunt vervolgens langs de rand de clearomizer met e-liquid vullen. Iets schuin houden van de clearomizer werkt vaak wat makkelijker om knoeien van e-liquid te voorkomen. Na het vullen van de C14 clearomizer, kunt u hem weer dichtdraaien. Let wel op dat u hem niet te vast draait, waardoor de ringen kapot kunnen gaan.

Justfog 14 coils

Deze e-sigaret heeft een nieuwe coil gemaakt van Japans organisch katoen en heeft een weerstand van 1.6. ohm. Door organische katoenen coils krijgt de clearomizer méér smaak én meer damp!

Vervang regelmatig de coil van uw Justfog C14 om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbranden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Justfog 14 coils, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort eliquid die u gebruikt. Laat bij eerste gebruik de e-liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens in gebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Batterij indicatie

De Justfog 1453 Passthrough batterij is voorzien van een ledverlichting rondom het aan- en uitknopje. Ideaal, want de ledverlichting geeft aan hoeveel capaciteit de batterij nog heeft.

 • wit75% - 100%
 • blauw 50% - 75%
 • groen 25% - 50%
 • rood 0% - 25%

De 900 mAh batterijen hebben een universele aansluiting Ego/510 zodat u ze ook voor andere clearomizers kunt gebruiken.

Inhoud verpakking Justfog C14 Passthrough

Het starterspakket van de Justfog C14 Passthrough enkel bevat de volgende onderdelen:

 • 1 x Justfog Passthrough 900 mAh batterij
 • 1 x Justfog C14 clearomizer
 • 1 x Justfog USB oplader
 • 3 x Justfog organic cotton coil
 • 1 x handleiding

Het starterspakket van de Justfog C14 Passthrough dubbel bevat de volgende onderdelen:

 • 2 x Justfog Passthrough 900 mAh batterij
 •  2 x Justfog C14 clearomizer
 • 1 x Justfog USB oplader
 • 4 x Justfog organic cotton coil
 • 1 x handleiding

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op Dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:+31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

14 coils - Justfog

€ 11,95

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.