FOG 1 AIO Start Kit - Justfog

FOG 1 AIO Start Kit - Justfog

€ 27,95
Inclusief belasting

De Justfog FOG1 is een fraaie All In One set met een ingebouwde krachtige batterij van 1500mAh en een tankinhoud van 2ml. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en RVS.

Kleur
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog FOG 1 AIO Start Kit is een mooie, compact ontworpen e-sigaret die erg fijn in gebruik is. Géén losse batterij of clearomizer meer, maar een alles-in-1 set bestaande uit een krachtige ingebouwde batterij met een capaciteit van 1500mAh en de integratie van een efficiënt ontworpen mini clearomizer met een tankinhoud van 2ml en verder van alle gemakken is voorzien.

Vergeet niet gelijk een flesje e-liquid mee te bestellen om de e-sigaret direct te gebruiken.

Justfog FOG 1 Coils

De Justfog FOG 1 All-in-One set wordt standaard geleverd met twee (OCC) coils met een weerstand van 0.5 Ohm en 0.8 Ohm. Deze 0.5 Ohm coil (DL Direct Lung variant) en de 0.8 Ohm (MTL Mouth to Long variant) hebben een lage weerstand. De FOG 1 is daarom aan te bevelen voor Sub-Ohm dampers die een intense smaakbeleving willen en voldoende dampproductie. Voor liefhebbers van de bekende 14 en 16 serie die net wat meer damp willen is dit een uitstekende keuze!

FOG1 Clearomizer

Doordat de FOG 1 voorzien is van een top-fill systeem kan het bijvullen van e-liquid eenvoudig via de bovenzijde van de clearomizer. Deze clearomizer is tevens voorzien van een anti-lek systeem, airflow control en een kindveilige sluiting.

Justfog FOG1 Batterij

De batterij van de Justfog FOG 1 Starter Kit heeft een capaciteit van 1500mAh. Het opladen van de batterij gebeurt via een micro USB kabel. Let op: deze wordt niet meegeleverd, maar is uiteraard wel bij ons te bestellen. De Justfog FOG 1 batterij is beveiligd tegen kortsluiting, oververhitting, overbelading en een te lage spanning.

Inhoud verpakking

  • 1x Justfog FOG 1 Clearomizer (2ml)
  • 1x Justfog FOG 1 1500mAh batterij
  • 1x Justfog FOG 1 0.5 Ohm coil
  • 1x Justfog FOG1 0.8 Ohm coil
  • 1x set reserve rubberen o-ringen

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Tabak - Millers Juice

€ 2,95

Millers Juice Tabak e-liquid is voor de liefhebbers van tabak een echte aanrader!

Wegens reclameverbod tonen wij op onze...

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

FOG 1 Coils - Justfog

€ 13,95

Kwalitatief hoogwaardige (OCC) organic cotton coils voor de Justfog Fog 1 All in One Start Kit. De Justfog Fog 1 OCC coils...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.