G14 clearomizer - Justfog

G14 clearomizer - Justfog

€ 11,95
Inclusief belasting

De Justfog G14 clearomizer is een goed alternatief tussen de Justfog C14 en de Justfog S14 Hybrid kit en heeft een eGo en een 510 aansluiting.

Aantal
Op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog G14 clearomizer is een goed alternatief tussen de Justfog C14 en de Justfog S14. Net als de Justfog C14 en de Justfog S14 bevind de verdamper van de G14 zich aan de onderkant van de tank en moet de vloeistof via de onderkant gevuld worden. De tankinhoud van de Justfog G14 clearomizer is net als de C14 en de S14 1.8 ml. Het venster van de Justfog G14 clearomizer is transparant, waardoor de resterende hoeveelheid e-liquid altijd zichtbaar is. Ook is de clearomizer zeer sterk en robuust en is gemaakt van volledig verchroomd messing en pyrex glas. De G14 heeft een afneembare ronde driptip net als de S14 alleen bij de G14 is de driptip gemaakt van gepolijst chroom en de S14 is volledig gemaakt van roestvast staal en heeft als enige in de 14 serie een airflow controller waarmee jezelf de hoeveelheid lucht kan regelen. De Justfog coils is gemaakt van organisch katoen. Hierdoor is de smaak beter.

De Justfog G14 clearomizer is eenvoudig te demonteren, waardoor het reinigen en vervangen van de nieuwe coil een fluitje van een cent is. Er is nu ook een keuze in een ronde of platte driptip (mondstuk). De mondstukken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en RVS (metalen driptip).

De Justfog G14 clearomizer past op elke batterij die beschikt over een ego/510 aansluiting. Twijfelt u of een batterij geschikt is? Bel ons of stuur ons een email. Wij helpen u graag met uw keuze.

Vullen van de Justfog G14 clearomizer

Het vullen van de Justfog G14 gaat eenvoudig: U draait de onderkant open en u kunt vervolgens langs de rand de clearomizer met e-liquid vullen. Iets schuin houden van de clearomizer werkt vaak wat makkelijker om knoeien van e-liquid te voorkomen. Na het vullen van de G14 clearomizer, kunt u hem weer dichtdraaien. Let wel op dat u hem niet te vast draait, waardoor de ringen kapot kunnen gaan.

Onderhoud van uw justfog G14 clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw justfog G14, om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbanden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw eliquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Justfog 14 coil, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort eliquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Op dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 3038964 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

14 coils - Justfog

€ 11,95

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Vape band - Justfog

€ 0,95

De Justfog Vape band beschermt het glas van uw clearomizer beter tegen val- en stootschade. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.