Q16 - J-Easy 9 VV  batterij - Justfog

Q16 - J-Easy 9 VV batterij - Justfog

€ 21,95
Inclusief belasting

De J-Easy 9 VV batterij is een compacte 900mAh batterij met aan de onderkant een micro USB aansluiting om de batterij op te laden.

Kleur
Aantal
Op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De J-Easy 9 VV batterij is een 900mAh batterij en heeft een Variabele Voltage (VV) in 8 stappen van 3.4 tot 4.8 Vol. Deze batterij lijkt op een kruising van een Box MOD en een gewone batterij.

De J-Easy 9 VV batterij beschikt over beveiligingen die kortsluiting en oververhitting tegen gaan. Deze Justfog J-easy 9 VV batterij wordt standaard geleverd bij de Justfog Q16 Start Kit.

Eigenschappen J-Easy 9 VV batterij:

  • Batterij percentage word weergegeven d.m.v. 5 leds
  • 510 aansluiting
  • Ondersteunend coils vanaf 1 Ohm
  • Beschermt tegen onder en overladen en kortsluiting

Verpakkingsinhoud J-Easy 9 VV batterij:

  • 1x J-Easy 9 VV batterij
  • 1x gebruiksaanwijzing

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.