Minifit Start Kit - Justfog

Minifit Start Kit - Justfog

€ 15,95
Inclusief belasting

De Justfog Minifit Start kit is een compacte e-sigaret die gebruik maakt van een hervulbaar POD systeem.

Verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, rood en RVS.

Kleur
Aantal

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog Minifit Start kit is een super compacte e-sigaret die zeer eenvoudig mee te nemen is door het kleine formaat van 7 cm. (vergelijkbaar met de grootte van een USB-stick). De Minifit beschikt over een ingebouwde 370mAh batterij met een constant vermogen. De Justfog Minifit startset is vervaardigd van hoge kwaliteit polycarbonaat en beschikt over een 1.5ml navulbare cartridge (POD).

Justfog Minifit POD's

De Minifit batterij maakt gebruik van de Minifit POD's. Deze POD's hebben een weerstand van 1.6 Ohm en zijn eenvoudig bij te vullen door de POD los te koppelen van de batterij.De tank (POD) is vanaf de onderkant via een klepje navulbaar. De navulbare POD bestaat uit een mondstuk, tank en coil samen en dient vervangen te worden bij verminderde prestatie en/of smaak.

Inhoud verpakking Minifit Start kit

  • Justfog Minifit batterij (1x)
  • Justfog Minifit POD (1x)
  • Justfog Micro-USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Veilig opladen? Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op Dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Minifit POD (3 st) - Justfog

€ 8,95

De Justfog Minifit POD is speciaal ontworpen voor de Minifit Start kit met een 1.5ML e-liquid capaciteit. De POD's hebben een...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.