P16A Start Kit - Justfog

P16A Start Kit - Justfog

€ 26,95
Inclusief belasting

de Justfog P16A Start Kit is een samenstelling van de Justfog J-Easy 3 boxmod en de P16A Clearomizer. Wilt u een goede e-sigaret kopen? Dan is de P16A Startset van Justfog een ideale starterset die geschikt is voor de beginnende en de gevorderde damper. Vergeet niet gelijk een flesje e-liquid mee te bestellen om de e-sigaret direct te gebruiken.

Kleur
Aantal

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog J-Easy 3 boxmod en de Justfog P16A clearomizer vormen samen de Justfog P16A Start Kit. Een vernieuwde versie van de Q16 Start Kit. Let op: er zit hier géén micro USB lader en wandadapter bij, maar die kunt u uiteraard direct meebestellen.

P16A Clearomizer & Coil

De Justfog P16A clearomizer heeft een tankinhoud van 1,9ml en een 510 aansluiting. De clearomizer is gemaakt van verchroomd messing en Pyrex glas. Deze clearomizer heeft een speciale ring voor de airflow, waarmee u de luchttoevoer kunt regelen. De P16A maakt gebruik van dezelfde coil als de Q16, C14, G14, S14 en de Q14 namelijk de Justfog 14 coils. Om de coil te kunnen verwisselen dient u de clearomizer gelijktijdig in te drukken en te draaien. De P16A clearomizer heeft een kindvriendelijke sluiting.

Tip: Laat uw e-liquid even goed in de coil trekken na vervanging van de coil!

J-Easy 3 Batterij

De J-Easy 3 box mod heeft een ingebouwde 900mAh batterij en een Variabele Voltage (VV) in 3 standen.

Eigenschappen J-Easy 3 boxmod:

  • Batterij percentage word weergegeven d.m.v. 5 leds
  • 510 aansluiting
  • Ondersteund coils vanaf 1 Ohm
  • Beschermt tegen onder- en overladen en kortsluiting

Inhoud verpakking Justfog P16A Start Kit

  • 1x Justfog P16A Clearomizer 2ml
  • 1x Justfog J-Easy 3 boxmod
  • 1x 1.6 Ohm coil
  • Handleiding

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:  +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

14 coils - Justfog

€ 11,95

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.