Q14 Compact kit - Justfog

Q14 Compact kit - Justfog

€ 27,95
Inclusief belasting

De Justfog Q14 Compact Kit is een complete starterset voorzien van een compacte 900mAh batterij en een Justfog Q14 Clearomizer met een tankinhoud van 1.8ml. Verkrijgbaar in zwart en RVS.

Kleur
Aantal

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog Q14 Compact Kit is, zoals de naam al doet vermoeden, een compacte startset voorzien van o.a. een batterij met een capaciteit van 900mAh en een Justfog Q14 Clearomizer met een tankinhoud van 1.8ml.

De batterij wordt geleverd met de fraaie Justfog Q14 clearomizer maar is ook te gebruiken in combinatie met diverse andere Justfog clearomizers zoals de Justfog G14, Justfog S14 en de Justfog C14. De Justfog Q14 heeft een tankinhoud van 1.8ml en beschikt tevens over verstelbare luchttoevoer (airflow controle) waarmee u zelf de weerstand kunt bepalen. De Justfog Q14 Compact Kit batterij heeft een capaciteit van 900mAh, wat ruim voldoende is voor de gemiddelde damper bij normaal gebruik.

Justfog Q14 clearomizer

De clearomizer die standaard in deze starterset zit is de Justfog Q14 clearomizer en heeft een bottomcoil. Het vullen van de Justfog Q14 gaat eenvoudig: U draait de onderkant open en u kunt vervolgens langs de rand de clearomizer met e-liquid vullen. Iets schuin houden van de clearomizer werkt vaak wat makkelijker om knoeien van e-liquid te voorkomen. Na het vullen van de Q14 clearomizer, kunt u hem weer dichtdraaien. Let wel op dat u hem niet te vast draait, waardoor de ringen kapot kunnen gaan.

Justfog 14 coils

Deze e-sigaret heeft een nieuwe coil gemaakt van Japans organisch katoen en heeft een weerstand van 1.6. ohm. Door organische katoenen coils krijgt de clearomizer méér smaak én meer damp!

Vervang regelmatig de coil van uw Justfog Q14 om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbranden en een verbrande smaak gaat geven. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Let op! Dit product wordt geleverd zonder USB oplader en wandadapter. U kunt deze uiteraard ook bij ons bestellen.

Batterij indicatie

De batterij is voorzien van een ledverlichting rondom het aan- en uitknopje. Ideaal, want de ledverlichting geeft aan hoeveel capaciteit de batterij nog heeft.

  • wit 75% - 100%
  • blauw 50% - 75%
  • groen 25% - 50%
  • rood 0% - 25%

De 900 mAh batterijen hebben een universele aansluiting Ego/510 zodat u ze ook voor andere clearomizers kunt gebruiken.

Justfog Q14 Compact Kit specificaties:
– eGo aansluiting
– Airflow Controle
– Batterijcapaciteit van 900mAh
– Batterijniveau indicator d.m.v. verkleurend LED lampje in de powerknop
– Beveiligd tegen kortsluiting, overladen, oververhitting en te laag voltage
– Compatibel met diverse Justfog clearomizers
– 62,7mm x 34,2mm

Inhoud verpakking Q14 Compact Kit

Het starterspakket van de Justfog Q14 Compact kit bevat de volgende onderdelen:

1 x Justfog Compact 900mAh batterij
1 x Justfog Q14 Clearomizer
1 x Justfog OCC Coil
1 x Handleiding (Engels)

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op Dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

14 coils - Justfog

€ 11,95

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Q14 Clearomizer - Justfog

€ 11,95

De Justfog Q14 Clearomizer is de meest uitgebreide clearomizer uit de Justfog 14 serie. Voorzien van instelbare airflow en volledig gemaakt van...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.