Q14 Passthrough Start Kit - Justfog

Q14 Passthrough Start Kit - Justfog

€ 34,95
Inclusief belasting

De Justfog Q14 Passthrough Start Kit is het zogenaamde broertje van de Justfog C14 Passthrough wat beschikt over airflow control en een batterijcapaciteit van 900mAh.

Kleur
Aantal

Totale waardering  Totale waardering :

5
5,00/5 - 1 beoordeling

Bekijk ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Voeg Review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

De Justfog Q14 Kit is voorzien van de Q14 Ultimate Clearomizer met verstelbare airflow en een 900 mAh passthrough batterij. Uitermate geschikt als u zelf de luchttoevoer wilt bepalen. Weer een stijlvol design zoals we van Justfog gewend zijn.

Justfog Q14 clearomizer

De Justfog Q14 is een uitstekende clearomizer met een tankinhoud van 1.8ml en die qua prijs tussen de Justfog G14 en de Justfog S14 model in zit. Het vullen van de Justfog Q14 gaat eenvoudig: U draait de onderkant open en u kunt vervolgens langs de rand de clearomizer met e-liquid vullen. Iets schuin houden van de clearomizer werkt vaak wat makkelijker om knoeien van e-liquid te voorkomen. Na het vullen van de Q14 clearomizer, kunt u hem weer dichtdraaien. Let wel op dat u hem niet te vast draait, waardoor de ringen kapot kunnen gaan.

De Justfog C14 Passthrough batterij is ideaal wanneer u op zoek bent naar een e-sigaret die tijdens het opladen ook gebruikt kan worden! U kunt deze Passthrough 900 mAh batterij aan de onderzijde opladen en de oplaadtijd is ongeveer 2,5 uur. Behalve deze fantastische 'passthrough' functie heeft deze e-sigaret een uitstekende dampontwikkeling en weer een stijlvol design zoals we van Justfog gewend zijn.

Batterij indicatie

De Justfog 1453 Passthrough batterij is voorzien van een ledverlichting rondom het aan- en uitknopje. Ideaal, want de ledverlichting geeft aan hoeveel capaciteit de batterij nog heeft.

  • wit 75% - 100%
  • blauw 50% - 75%
  • groen 25% - 50%
  • rood 0% - 25%

De 900 mAh batterijen hebben een universele aansluiting Ego/510 zodat u ze ook voor andere clearomizers kunt gebruiken.

Bestel uw Justfog Q14 Passthrough voordelig online bij DampConcurrent.nl. GRATIS VERZENDING | Vandaag besteld, morgen in huis.

Justfog 14 coils

Deze e-sigaret heeft een nieuwe coil gemaakt van Japans organisch katoen en heeft een weerstand van 1.6. ohm. Door organische katoenen coils krijgt de clearomizer méér smaak én meer damp!

Vervang regelmatig de coil van uw Justfog Q14 om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbranden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Justfog 14 coils, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort e-liquid die u gebruikt. Laat bij eerste gebruik de e-liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens in gebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Inhoud verpakking Justfog Q14 Passthrough

Het starterspakket van de Justfog Q14 Passthrough enkel bevat de volgende onderdelen:

  • 1 x Justfog Passthrough 900 mAh batterij
  • 1 x Justfog C14 clearomizer
  • 1 x Justfog USB oplader
  • 3 x Justfog organic cotton coil
  • 1 x handleiding

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een appje sturen (knop linksonder),  telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Q14 Clearomizer - Justfog

€ 11,95

De Justfog Q14 Clearomizer is de meest uitgebreide clearomizer uit de Justfog 14 serie. Voorzien van instelbare airflow en volledig gemaakt van...

0 1 2 3 4 1 Beoordelingen 

Vape band - Justfog

€ 0,95

De Justfog Vape band beschermt het glas van uw clearomizer beter tegen val- en stootschade. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

0 1 2 3 4 0 Beoordelingen 
1. Wat is de beste e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

2. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

3. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

4. Hoeveel kan ik besparen als ik ga dampen?

Stel u rookt 10 sigaretten per dag.
Dan zijn uw kosten op jaarbasis ongeveer € 1.170,00 per jaar als u gewoon rookt.

De kosten op jaarbasis als u gaat dampen zal ongeveer € 370,00 zijn.

U bespaart c.a. € 800,00 op jaarbasis.

5. Ik ben nieuw met e-roken, wat zou voor mij de beste e-sigaret zijn?

Ben u nieuw met dampen? Wij raden dan aan om te starten met de Justfog Q16, Q14 set of de Q14 compact kit.
Dit is een goede prijs/kwaliteit e-sigaret waarmee u een goede start kunt maken met dampen.

U zult absoluut tevreden zijn met deze basis e-sigaretten van Justfog.

Neem wel altijd een setje 14 coils op voorraad!

Nu nog een vloeistof uitkiezen en u bent klaar om te starten met dampen.

TIP: Probeer in het begin een paar verschillende soorten vloeistof, zodat u een keuze kunt maken welke u het lekkerst vindt. Dit omdat smaken nu eenmaal verschillen.

6. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.

7. Is een e-sigaret schadelijk?

Onderzoek: met een e-sigaret dampen is minder schadelijk dan roken.

Het gebruik van een e-sigaret is op lange termijn veel minder schadelijk dan 'gewoon' roken. Momenteel zijn veel e-sigaretgebruikers wat men noemt ‘dual-users’; naast de e-sigaret gebruikt menig damper ook de gewone sigaret. Het gebruik van e-sigaretten geeft pas écht een gezondheidsvoordeel als je helemaal niet meer ‘gewoon’ rookt.

Als je rookt geldt simpelweg het advies: stop met roken. De e-sigaret kan wellicht een volwaardig alternatief zijn waarmee je de sigaretten definitief achter je kunt laten.

Bron: Acvoda

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 1 beoordeling
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Beste e-sigaret

1 van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig
Totale beoordeling: 0 1 2 3 4

Dit is werkelijk de beste e-sigaret die ik tot nu toe heb gehad. Eenvoudig in gebruik en makkelijk in onderhoud.

Pagina: 1