Q16 clearomizer - Justfog

Q16 clearomizer - Justfog

€ 11,95
Inclusief belasting

De Justfog Q16 clearomizer is de grotere broer van de Q14. Deze Q16 clearomizer heeft een 2,0 ml tank inhoud en een 510 aansluiting.

Aantal
Op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Het nieuwste model van Justfog, de Q16 clearomizer

Clearomizer & Coil

De Justfog Q16 clearomizer is de grotere versie van de Q14 clearomizer. In tegenstelling tot de Q14 clearomizer heeft de Q16 clearomizer een tankinhoud van 2,0 ml en een 510 aansluiting. Daardoor is hij makkelijker te gebruiken op MOD's inplaats van een eGo aansluiting.
De Q16 maakt gebruik van de zelfde coil als de C14, G14, S14 en de Q14 namelijk de Justfog 14 coils. De Q16 clearomizer is gemaakt van verchroomd messing en (verwisselbaar) Pyrex glas en kunststof. De clearomizer heeft een speciale ring voor de airflow, deze kunt u ook op zijn kop op de base zetten zodat de luchtgaten worden gehalveerd. Door dit systeem kunt u de clearomizer nog beter afstellen naar uw wensen in maar liefst 8 verschillende standen. Anders dan de clearomizers uit de 14 serie heeft de Q16 een ronde kunststof driptip.

Justfog heeft aan de Q16 clearomizer ook nog iets nieuws toegevoegd namelijk het Star Shield System. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen liquid kan spatten en in uw mond kan komen.

Vullen van de Justfog Q16 clearomizer

Het vullen van de Justfog Q16 gaat eenvoudig: U draait de onderkant open en u kunt vervolgens langs de rand de clearomizer met e-liquid vullen. Iets schuin houden van de clearomizer werkt vaak wat makkelijker om knoeien van e-liquid te voorkomen. Na het vullen van de Q16 clearomizer, kunt u hem weer dichtdraaien. Let wel op dat u hem niet te vast draait, waardoor de ringen kapot kunnen gaan.

Onderhoud van uw Justfog Q16 clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw Justfog Q16 om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbranden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw eliquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u de Justfog 14 coil, na c.a. 7 keer vullen dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort e-liquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:  +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

14 coils - Justfog

€ 11,95

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Vape band - Justfog

€ 0,95

De Justfog Vape band beschermt het glas van uw clearomizer beter tegen val- en stootschade. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.