Q16 Start Kit - Justfog

Q16 Start Kit - Justfog

€ 28,95
Inclusief belasting

De Justfog J-Easy 9 boxmod en de Q16 clearomizer vormen samen met 2 coils en een oplader een complete set van Justfog; namelijk de Q16 Starter Kit. Vergeet niet gelijk een flesje e-liquid mee te bestellen om de e-sigaret direct te gebruiken.

Kleur
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De Justfog Q16 Start Kit is een samenstelling van de Justfog J-Easy 9 boxmod en de Q16 clearomizer. Het is een ideale starterset die geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde damper. En daarnaast past het allemaal perfect in de palm van je hand! Let op: u dient er nog wel een flesje e-liquid (als u deze nog niet in huis heeft) bij te bestellen om te kunnen starten met dampen.

Clearomizer & Coil

De Justfog Q16 clearomizer is de grotere versie van de Q14 clearomizer. In tegenstelling tot de Q14 clearomizer heeft de Q16 clearomizer een tankinhoud van 2,0 ml en een 510 aansluiting. Daardoor is hij makkelijker te gebruiken op MOD's inplaats van een eGo aansluiting.
De Q16 maakt gebruik van dezelfde coil als de C14, G14, S14 en de Q14 namelijk de Justfog 14 coils. De clearomizer is gemaakt van verchroomd messing en (verwisselbaar) Pyrex glas en kunststof. De clearomizer heeft een speciale ring voor de airflow, deze kunt u ook op zijn kop op de base zetten zodat de luchtgaten worden gehalveerd. Door dit systeem kunt u de clearomizer nog beter afstellen naar uw wensen in maar liefst 8 verschillende standen. Anders dan de clearomizers uit de 14 serie heeft de Q16 een ronde kunststof driptip.

Justfog heeft aan de Q16 clearomizer ook nog iets nieuws toegevoegd namelijk het Star Shield System. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen liquid kan spatten en in uw mond kan komen.

Tip: Laat uw e-liquid even goed in de coil trekken na vervanging van de coil!

Batterij

De J-Easy 9 heeft een 900mAh batterij en een Variabele Voltage (VV) in 8 stappen van 3.4 tot 4.8 Vol.

Eigenschappen J-Easy 9 boxmod:

  • Batterij percentage word weergegeven d.m.v. 5 leds
  • 510 aansluiting
  • Ondersteunend coils vanaf 1 Ohm
  • Beschermt tegen onder en overladen en kortsluiting

Inhoud verpakking Justfog Q16 Start Kit

  • 1x Justfog Q16 clearomizer 2ml
  • 1x Justfog J-Easy 9 box mod
  • 2x 1.6 Ohm coil
  • 1x Justfog USB oplader
  • Handleiding

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:  +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

14 coils - Justfog

€ 11,95

Een setje van 5 Organic Cotton Coils (OCC) geschikt voor alle clearomizers uit de Justfog 14 serie en 16 serie...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Vape band - Justfog

€ 0,95

De Justfog Vape band beschermt het glas van uw clearomizer beter tegen val- en stootschade. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.