Aardbei - Millers Juice

Aardbei - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting

Aardbei e-liquid van Millers Juice is een heerlijke e-liquid met de herkenbare zoete geur én smaak van verse aardbeien! De zomerkoninkjes van Millers Juice die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal
Op voorraad

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

Millers Juice aardbei is een heerlijke e-liquid met de herkenbare zoete geur én smaak van verse aardbeien! De zomerkoninkjes van Millers Juice die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. De aardbei e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice aardbei zo speciaal?

De Millers Juice e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  • Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze aardbei e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Millers Juice informatiepagina.

Millers Juice aardbei wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

Aanvullende informatie

Smaak
Zoet
Smaak
Fruit
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.