Menthol - Millers Juice

Menthol - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting
Nicotine
Aantal

Deze menthol e-liquids van Millers Juice heeft een verfrissende smaak en zorgt voor een heerlijk fris gevoel in de mond!

Op voorraad

Millers Juice menthol e-liquid is een lekkere pittige verfrissing met deze menthol liquid. Zorgt voor een fris gevoel in de mond en werkt tevens uitstekend tegen een "flavour block". De menthol e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice menthol zo speciaal?

De Millers Juice e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee verschillende productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  • Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze menthol e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Millers Juice informatie pagina.

Millers Juice menthol wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

Datasheet

Smaak
Menthol
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND