Pepermunt - Millers Juice

Pepermunt - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting

Pepermunt e-liquid van Millers Juice geeft je een frisse smaakexplosie van mint. Ideaal voor de liefhebbers van mintsmaken.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal
Op voorraad

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

Millers Juice pepermunt is een frisse smaakexplosie van mint; je weet direct weer waar je smaakpapillen zitten. Iedereen herkent deze smaak. De pepermunt e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice pepermunt zo speciaal?

De Millers Juice e-juice staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  •  Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze pepermunt e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Millers Juice informatiepagina.

Millers Juice pepermunt wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

Aanvullende informatie

Smaak
Menthol
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.