Shag - Millers Juice

Shag - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting

SHAG e-liquid van Millers Juice. Voor de shag liefhebbers onder ons! Een liquid met onvervalste shag smaak.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

5
5,00/5 - 2 beoordelingen

Bekijk ratings
0 1 2 3 4 2
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Voeg Review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen
Onderdelen voor dit product
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

Millers Juice shag e-liquid is speciaal ontwikkeld voor de shag rokers onder ons. Deze liquid zal je helpen de shag-builen links te laten liggen en over te stappen op het dampen. De shag e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice shag zo speciaal?

De Millers Juice e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee verschillende productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  •  Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze shag e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Milles Juice informatiepagina.

Millers Juice shag wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Aanvullende informatie

Smaak
Tabak
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Gewoon goed

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Kan natuurlijk nooit in de buurt van echte shag komen omdat er geen verbranding plaats vindt, maar deze komt voor mij redelijk in de buurt. Veel merken geprobeerd, maar blijf voorlopig bij Millers Juice shag!

0 1 2 3 4
(5/5

Heerlijk shag e-liquid

1 van 1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig
Totale beoordeling: 0 1 2 3 4

Vaker deze bij dampconcurrent.nl gekocht en bevalt prima. Voor herhaling vatbaar. Heb verschillende shag e-liquids geprobeerd, maar deze blijft voor mij de lekkerste die redelijk in de buurt van echte shag komt.

Pagina: 1