Sigaar - Millers Juice

Sigaar - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting

Met de sigaar e-liquid van Millers Juice, kunt u eindelijk genieten van een oerhollandse sigaar. Een tabak e-liquid met de ronde en volle smaak van Cubaanse sigaren.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal
Op voorraad

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

Met Millers Juice sigaar e-liquid kunt u eindelijk genieten van een oerhollandse sigaar. Een tabak e-liquid met de ronde en volle smaak van Cubaanse sigaren. Met deze liquid kunt u de Cubaanse sigaren aan de kant schuiven. De sigaar e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice sigaar zo speciaal?

De Millers Juice e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee verschillende productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  •  Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze sigaar e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Millers Juice informatie pagina.

Millers Juice sigaar wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

Aanvullende informatie

Smaak
Tabak
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.