Tabak - Millers Juice

Tabak - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting
Nicotine
Aantal

Millers Juice Tabak e-liquid is voor de liefhebbers van tabak een echte aanrader!

Op voorraad

Millers Juice tabak, de naam zegt genoeg! Een echte tabak smaak. Voor velen een all day vape die geliefd is bij zowel beginnende dampers als de gevorderde damper. Deze tabak e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice tabak zo speciaal?

Millers Juice staat bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee verschillende productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  • Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze tabak e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Millers Juice informatiepagina.

Millers Juice tabak wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

Datasheet

Smaak
Tabak
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND