USA menthol - Millers Juice

USA menthol - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting
Nicotine
Aantal

USA menthol van Millers: Speciaal voor liefhebbers van menthol en 'click' sigaretten, waarbij deze blend van USA e-liquid gemengd is met menthol smaak.

Op voorraad

Millers Juice USA menthol; de e-liquid van Millers speciaal voor liefhebbers van menthol en 'click' sigaretten, waarbij deze blend van USA e-liquid gemengd is met menthol smaak. De USA menthol e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice USA menthol zo speciaal?

De Millers Juice e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee verschillende productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  • Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze USA menthol e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Millers Juice informatiepagina.

Millers Juice USA menthol wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

Datasheet

Smaak
Menthol
Smaak
Tabak
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND