USA menthol - Millers Juice

USA menthol - Millers Juice

€ 2,95
Inclusief belasting

USA menthol van Millers: Speciaal voor liefhebbers van menthol en 'click' sigaretten, waarbij deze blend van USA e-liquid gemengd is met menthol smaak.

Nicotine
Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

5
5,00/5 - 3 beoordelingen

Bekijk ratings
0 1 2 3 4 3
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Voeg Review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen
Direct mee bestellen?
NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

Millers Juice USA menthol; de e-liquid van Millers speciaal voor liefhebbers van menthol en 'click' sigaretten, waarbij deze blend van USA e-liquid gemengd is met menthol smaak. De USA menthol e-liquid wordt verkocht in flesjes van 10ml.

Wat maakt Millers Juice USA menthol zo speciaal?

De Millers Juice e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend gewerkt wordt met ingrediënten van Nederlandse bodem, gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Millers Juice heeft twee verschillende productlijnen

  • Millers Silverline e-liquid heeft een verhouding van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (de smaakstoffen zijn op PG basis).
  • Millers Goldline heeft een nog hogere kwaliteit en is verkrijgbaar in 50%PG, 50%VG of 100%VG verhouding.

Deze USA menthol e-liquid valt onder de Silverline van Millers Juice. Meer informatie over de twee verschillende productlijnen (Silverline en Goldline) kunt u vinden op onze Millers Juice informatiepagina.

Millers Juice USA menthol wordt volledig in Nederland geproduceerd volgens de huidige regelgeving. Alle Millers Juice e-liquids worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. De e-liquids van Millers Juice zijn TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en staan voor kwaliteit.

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Aanvullende informatie

Smaak
Menthol
Smaak
Tabak
Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
65 / 30 - PG / VG
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Goede smaak

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Een heerlijke frisse mentholsmaak met net dat beetje wat tabak je ook geeft. Zeer fijne liquid! Goede vervanging voor mentholrokers!

0 1 2 3 4
(5/5

Prima

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Prima smaak niet zo scherp en in de lagere nicotinegehalte proef je de smaak nog steeds

0 1 2 3 4
(5/5

Heerlijke frisse menthol en goede tabak smaak

0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig

Lekker frisse tabak/menthol E-liquid. Snel en netjes geleverd.

Pagina: 1