DampConcurrent.nl respecteert uw privacy en verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Verwerking van gegevens

De gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling te verwerken en om de dienstverlening en de inhoud van onze website te verbeteren. DampConcurrent.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Inzage persoonsgegevens

Om uw persoonlijke gegevens te waarborgen, dient u eerst in te loggen voordat u uw persoonlijke gegevens kunt inzien en/of corrigeren.

Verwijdering persoonsgegevens

Uiteraard heeft u altijd het recht om de door u opgegeven persoonsgegevens te laten verwijderen. Dit geldt ook voor eventuele correcties. U kunt dit doen door een e-mail naar DampConcurrent.nl te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Communicatie per e-mail

Indien u geen prijs meer stelt op het toezenden van nieuwsbrieven, dan kunt u online aangeven dat u geen mailings meer wilt ontvangen. U kunt dit doen door u af te melden van de nieuwsbrief via de link die u aantreft in de nieuwsbrief. U zult dan in het vervolg geen nieuwsbrieven meer van DampConcurrent.nl ontvangen.

Communicatie per telefoon

Als u ons via de website uw telefoonnummer meedeelt, zullen wij alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst heeft.

Cookies

DampConcurrent.nl maakt enkel gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van functies van de website. U kunt de cookies ten alle tijden in uw browser verwijderen.

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.